Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Valdivia, Los Ríos, Χιλή, Caleta Chaihuin

Πώληση - Cod. 39503

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Τα ισπανικά: Parva Nacional Alerce Costero (ισπανικά: Reserva Costera Valdiviana) και το Εθνικό Πάρκο Alerce Costero (ισπανικά: Parque Nacional Alerce Costero) είναι δύο φυσικά αποθέματα που βρίσκονται στο νότιο τμήμα της Χιλής (Νότια Αμερική), στην οικολογική περιοχή Valdivian Temperate Rain Forest Valdiviana). Και στις δύο τοποθεσίες συντήρησης υπάρχουν οι Αρχαίοι Φιτζόγροι (ισπανικά: Alerce milenario) εκτός από τη χαρακτηριστική χλωρίδα και πανίδα της νότιας περιοχής, με υψηλές ετήσιες βροχοπτώσεις.

Στο χωριό Chaihuin (στην περιφέρεια Los Rios), κοντά στο Εθνικό Πάρκο Alerce Costero, πωλούμε δύο εκτάσεις γης: ένα με 0,8 εκτάρια (ισοδύναμο με 1,976 στρέμματα) και άλλα με 1,47 εκτάρια (ισοδύναμο με 3,6309 στρέμματα). Και τα δύο τεμάχια γης βρίσκονται σε αραιοκατοικημένες περιοχές και έχουν τη δυνατότητα ανάπτυξης έργων στέγασης ή παρόμοιων. Υπάρχουν δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος σε απόσταση λίγων μέτρων από τα οικόπεδα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB