Πώληση Μονοκατοικία, Melipilla, Santiago, Χιλή, Los Canelos de Miraflores, Curacavi

Πώληση - Cod. 30247

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 127 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Αυτό το άνετο ξύλινο σπίτι βρίσκεται σε μια όμορφη κοιλάδα, μόλις 6 χιλιόμετρα από την εθνική οδό, στα μισά του δρόμου μεταξύ της πρωτεύουσας του Σαντιάγο και τα παραθαλάσσια θέρετρα στη θάλασσα, μακριά από τρομοκρατικές επιθέσεις. Χάρη στην εξαιρετική υποδομή που βρίσκονται στη γειτονιά, τόσο στο Σαντιάγο και στην παράκτια πόλη Βαλπαραΐσο ή Βίνια ντελ Μαρ Στους πρόποδες μιας κοιλάδας, το σπίτι είναι με 127 τ.μ. διαμορφωμένο χώρο σε μια ήσυχη τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου με φανταστική θέα στο γραφικό περιβάλλον. Το υπόλοιπο διακόπτεται μόνο από το κελάηδημα των πουλιών, ο αέρας είναι καθαρό και φρέσκο, καθώς από τη θάλασσα ακίνητο kommt.Das βρίσκεται απευθείας σε μια περιφραγμένη κοινότητα, που προσφέρει ασφάλεια, αλλά και από τον αγροτικό της χαρακτήρα και τις μεγάλες εκτάσεις παρτίδες της ιδιωτικής ζωής στον δική του γη προσφορές. Η εγκατάσταση διατηρείται γνωρίζουν αρχική, πλήρη των ιθαγενών των δασών και ιδιωτικό φυσικό καταφύγιο 550 εκταρίων. Η συντηρείται συνεχώς χωματόδρομος οδηγεί από το οικόπεδο 6 χιλιόμετρα (10 λεπτά). Για να τον αυτοκινητόδρομο.
Το σπίτι έχει έναν ενιαίο χώρο κτίριο των 127 τ.μ. συν 44 τ.μ. βεράντα. Είναι πολύ πολύ καλοστημένο, η κουζίνα είναι ανοικτή για το φαγητό που είναι ανοικτή για το σαλόνι. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει ένα δωμάτιο-ντουλάπα, η οποία οδηγεί στο μπάνιο en-suite. Το πάτωμα είναι ξύλινα πατώματα παντού, εκτός από τα μπάνια όπου πλακάκια. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο με υψηλής ποιότητας σκανδιναβική Holzmöbeln.Das οικοπέδου είναι 11.100 τ.μ. ευρύχωρο και διαθέτει χώρο για επιπλέον έργα στέγασης. Έχει τη δική του παροχή νερού μέσω πηγαδιών και τη δική της ηλεκτρικής ενέργειας.
Η μικρή πόλη της Curacaví απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια και διαθέτει σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, πολυκατάστημα, και ταχυδρομείο, τράπεζες, νοσοκομείο, οι γιατροί και Schulen.Die Απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο απέχει περίπου 10 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Σαντιάγο περίπου 40 λεπτά, για σύνδεση με το μετρό είναι 35 λεπτά, στο κέντρο της πόλης Σαντιάγο περίπου 45 λεπτά, Valparaiso / Βίνια ντελ Μαρ και η θάλασσα είναι εύκολα προσβάσιμα σε 50 λεπτά για να φτάσετε με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν επίσης συχνά δρομολόγια λεωφορείων στην κοιλάδα, το αυτοκίνητο μπορεί να είναι σε ένα πάρκινγκ στην είσοδο της συγκυριαρχία, πρέπει να τοποθετούνται κοντά στη στάση του λεωφορείου.
Η γη βιώσει μετά την εξαγορά της το 2004, μια σταθερή και σημαντική αύξηση της αξίας και ως εκ τούτου ιδανικό, επίσης, με θέα το σταθμό και τον αυτοκινητόδρομο έργα που θα συνδέουν ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα τα επόμενα χρόνια Curacaví και Santiago και οι παράκτιες πόλεις ως επένδυση, καθώς και η την αύξηση της ελκυστικότητας των κατοίκων Curacaví Santiago που θέλουν να ξεφύγουν από την αιθαλομίχλη, το θόρυβο και το έγκλημα του Σαντιάγο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB