Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Valdivia, Los Ríos, Χιλή, Chaihuin

Πώληση - Cod. 39503

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Πουλάμε δύο αγροτεμάχια στο Chaihuin (Περιφέρεια Los Rios, Χιλή): μία παρτίδα 0,8 εκταρίων (ισοδύναμη με 1,976 στρέμματα) και άλλη γη 1,47 εκταρίων (ισοδύναμη με 3,6309 στρέμματα). Και οι δύο παρτίδες γης βρίσκονται σε αραιοκατοικημένες περιοχές και έχουν τη δυνατότητα στέγασης ή παρόμοια έργα. Τα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμα λίγα μέτρα μακριά από τις παρτίδες.

Το Chaihuin είναι ένα όμορφο, χαλαρωτικό και μοναδικό μέρος με δύο φυσικά καταφύγια: το παράκτιο αποθεματικό των Βαλδίβων (ισπανικά: Reserva Costera Valdiviana) και το εθνικό πάρκο Alerce Costero (ισπανικά: Parque Nacional Alerce Costero). Και οι δύο χώροι διατήρησης έχουν το αρχαίο Fitzroyas (Ισπανικά: Alerce milenarios) εκτός από τη χαρακτηριστική χλωρίδα και πανίδα του οικοδομήματος του Βαλδίβιου Εύκρατου Δάσους (Ισπανικά: Selva Valdiviana).

Σημειώστε ότι μετά την πρόσφατη κατασκευή του Costal Highway (Ισπανικά: Carretera de la Costa) και τη δημιουργία των δύο φυσικών καταφυγίων, ο Chaihuin έδειξε μια ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική ζήτηση. Προς το παρόν, αυτό το μέρος προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία για επενδυτές που ενδιαφέρονται για γαστρονομικές επιχειρήσεις, οικοτουριστικά έργα ή παρόμοια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB