Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Puerto Guadal, Aysén, Χιλή, Lago General Carrera

Πώληση - Cod. 30465

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 160000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 170

16 εκτάριο. και 2 σπίτια. Πανοραμική θέα του Γ Carrera λίμνη. Ηλεκτρικής ενέργειας, Οδική πρόσβαση. Νερό. Σημα κινητου.

Με 2 σπίτια, που χρησιμοποιείται ως οικολογικό κατάθεση και άλλα, όπως το σπίτι μας.

Η κύρια κατοικία (100 τμ, νέο ξύλινο κτίριο), με θέα στη λίμνη και τα βουνά. Φωτεινά και πολύχρωμα, έχει μια πολύ ευέλικτη εσωτερική διαρρύθμιση. Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται ως single-family σπίτι, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε B & B (με 3 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι) ή σε 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα. Λειτουργεί σήμερα ως Eco Hostel (κοιμάται 8-10 άτομα). Με 2 εισόδους, 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, 1 υπνοδωμάτιο (για 6-8), 2 κουζίνες, 2 μπάνια και σαλόνι-τραπεζαρία.
Με όλο τον εξοπλισμό και την επίπλωση, έτοιμος να ζήσει ή να ανοίξει η παροχή καταλύματος αμέσως. Με όλες τις άδειες για τη διαμονή και κάμπινγκ. Με πολύ καλές συστάσεις από τους σημαντικότερους διεθνείς ταξιδιωτικούς οδηγούς (Lonely Planet, Routard ...).

Το δεύτερο σπίτι, επίσης, επιπλωμένα και πρόσφατα ανακαινισμένο (60 m2). Με θέα στη λίμνη και τα βουνά. Πολύ άνετο. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι-κουζίνα και μπάνιο.

Απέχει 1,5 χλμ από το χωριό Puerto Guadal. Αυτή η γη των 16 στρεμμάτων που βρίσκεται σε μια ήσυχη κοιλάδα, που περιβάλλεται από αυτόχθονα δάση και διασχίζεται από ένα μικρό ρέμα. Με ηλιόλουστη τοποθεσία όλη την ημέρα.

Κατά την τελευταία δεκαετία σε αυτόν τον τόπο, το σπίτι μας, έχουμε αναπτύξει μια Οικολογικού Έργου για τη Διατήρηση της Βιοποικιλότητας, με βάση τις αρχές της αειφορίας και της Permaculture.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB