Πώληση Μονοκατοικία, Contao, Los Lagos, Χιλή, Contao

Πώληση - Cod. 43080

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 71 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: tereno

Αυθεντικές εμπειρίες στην Παταγονία - Ξύλινη Cabaña στο Contao

Αν θέλετε να ζήσετε πλήρως το πνεύμα της Παταγονίας, έχουμε την τέλεια ευκαιρία για εσάς. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε την Wooden Cabaña στο Contao, ένα φιλόξενο καταφύγιο 70m2 που βρίσκεται σε ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη της Παταγονίας.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Στρατηγική τοποθεσία: Το cabaña βρίσκεται μόλις 51 χλμ. από το Puerto Montt, σε μια περιοχή που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε εκπληκτικά φυσικά θαύματα. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από εντυπωσιακά βουνά, παρθένες παραλίες και τοπία που κόβουν την ανάσα.

Η φύση στα χέρια σας: Αυτή η ιδιοκτησία σας φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση. Θα περιτριγυριστείτε από καταπράσινα δάση και θα μπορείτε να εξερευνήσετε μονοπάτια πεζοπορίας, να κάνετε παρατήρηση πουλιών ή απλά να απολαύσετε το περιβάλλον.

Περιβαλλοντική βιωσιμότητα: Η cabaña ενσωματώνει βιώσιμες λύσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της οικολογικής διαχείρισης του νερού. Εδώ μπορείτε να ζήσετε σε αρμονία με το περιβάλλον σας.

Πρόσβαση στην αναψυχή: Η γειτνίαση με δραστηριότητες όπως το σκι, το ψάρεμα, η πεζοπορία και η θέαση άγριας ζωής σάς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων περιπετειών.

Σαφής Νομική Τεκμηρίωση: Το ακίνητο είναι πλήρως νομιμοποιημένο, με άψογη νομική τεκμηρίωση.

Τιμή: Αυτή η γωνιά του παραδείσου διατίθεται στην τιμή των 95.000 ευρώ, επένδυση για ένα μέλλον γεμάτο περιπέτειες στη μαγική Παταγονία.

Αν ονειρεύεστε ότι βυθίζεστε στην άγρια ομορφιά της Παταγονίας, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB