Πώληση Χωράφι, Retiro, Maule, Χιλή, Retiro, Maule, Chile

Πώληση - Cod. 43383

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 4920 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Σχεδόν 5 εκτάρια γης που βρίσκεται στην έβδομη περιοχή, Περιφέρεια del Maule, Χιλή με όμορφη θέα στην κοιλάδα και τα βουνά. Η γη είναι ένα μείγμα από μαλακές πλαγιές και πεδινό έδαφος, με το τελευταίο να αποτελεί την πλειοψηφία της γης.

Όλοι οι δρόμοι και τα μονοπάτια που χρησιμοποιούνται ως πρόσβαση στο οικόπεδο είναι σε καλή κατάσταση.

Το νερό παρέχεται από πηγάδια σε αυτή την περιοχή, αν και αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω γεωτρήσεων. Υπάρχει ένας γείτονας κοντά που το έχει ήδη κάνει αυτό, ανοίγοντας δύο πηγάδια και βρίσκοντας με επιτυχία νερό σε σχετικά καλό βάθος. Υπάρχει ηλεκτρικός σταθμός 800μ από την είσοδο του ακινήτου, θα πρέπει να ζητήσετε επέκταση της υπηρεσίας από την τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού για να εξυπηρετήσετε το οικόπεδο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε ηλιακούς συλλέκτες, μια επιλογή που κάνουν πολλοί που πηγαίνουν να ζήσουν στην ύπαιθρο στη Χιλή.

Η γη χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για βοσκότοπους και εκτροφή ζώων.

Το οικόπεδο είναι ήδη νομικά υποδιαιρεμένο σε 8 οικόπεδα των 5.000 m2 το καθένα, με το ένα να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Εάν αποφασίσετε να πουλήσετε ένα μέρος της γης σας, η διαίρεση έχει ήδη γίνει εξοικονομώντας σας πολλά χαρτιά, πονοκεφάλους και χρήματα. Κάθε οικόπεδο έχει τη δική του πράξη που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια πώληση εάν το επιθυμείτε.
Όλα τα χαρτιά είναι εντάξει και δεν υπάρχει οφειλή στο οικόπεδο.

Στη Χιλή έχετε το δικαίωμα να χτίσετε το σπίτι σας στη γη που σας ανήκει, αρκεί να χτίσετε σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Το οικόπεδο απέχει μισή ώρα από μια κύρια πόλη που ονομάζεται Parral, 45 λεπτά από την Talca, την κύρια πόλη της περιοχής. Χρειάζονται 40 λεπτά για να φτάσετε στην ακτή και 1 ώρα στα βουνά.
Η περιοχή είναι καλά κατοικημένη από πόλεις και χωριά όπου θα μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρθηκαν ήδη. Το Σαντιάγο, η πρωτεύουσα της χώρας, απέχει 4 ώρες.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται η γη έχει πολλούς φυσικούς τουριστικούς προορισμούς γύρω της σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από μισή ώρα από τη γη. Σε αυτήν την περιοχή θα βρείτε επίσης το "La ruta del vino", ένα μονοπάτι όπου θα βρείτε πολλούς αμπελώνες που μπορείτε να επισκεφτείτε και να αγοράσετε εξαιρετικό κρασί από αυτό σε πολύ λογική τιμή.

Ο καιρός είναι κρύος το χειμώνα, αλλά σπάνια κάτω από 0º, το καλοκαίρι η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει κατά μέσο όρο τους 28º. Το φθινόπωρο και η άνοιξη τείνουν να είναι πολύ ευχάριστα σε αυτό το μέρος της χώρας.

Μόλις αποφασίσετε να αγοράσετε, όλα τα έγγραφα θα πρέπει να γίνουν στη Χιλή, υπό την επίβλεψη συμβολαιογράφου που θα νομιμοποιήσει την όλη συναλλαγή και θα παρέχει υπηρεσία μεσεγγύησης. Η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη και εύκολη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χώρα, τη γη, τον πολιτισμό κ.λπ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας καθοδηγήσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB